© Kıbrıs Haber Sitesi 2023

Eğitim şefi ve liderlere teşekkür belgeleri verildi

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı'na bağlı Gençlik Dairesi Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği Kantara Yaz kamplarının sona ermesinin ardından kamplarda görev alan Eğitim Şefi ve Liderlere Kantara Gençlik kampında teşekkür belgesi takdim edildi.

Gerçekleşen etkinliğe Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Müsteşar Serhan Aktunç ve Gençlik Dairesi Müdürü Hakan Özsaygın da katıldı.

ÖZSAYGIN

Etkinlikte konuşan Gençlik Dairesi Müdürü Özsaygın, yaz boyunca lider ve eğitim şeflerinin çok büyük bir etkinliğe imza atarak kampları başarıyla yürüterek sonlandırdıklarını vurguladı.

AKTUNÇ

Müsteşar Serhan Aktunç ise yaptığı konuşmada bakanlık olarak kantara gençlik kampına büyük önem verdiklerini belirterek eksiklikleri hızlıca gidermeye başladıklarını ve tesisi gençlere yaraşır hale getirme doğrultusunda ilerlediklerini söyledi.

ATAOĞLU

Bakan Ataoğlu ise Kantara Gençlik kampında 10 dönem süren kampların 800'ün üzerinde genci ağırladığını ifade ederek, eğitim şefi ve liderler önderliğinde gençlerin yeni bilgi ve beceriler kazandığını söyleyerek eğitim şeflerine ve liderlere teşekkür etti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER