Erhürman ,En büyük hayalimiz Kıbrıs’ı Barış Adası yapmaktır
GÜNDEMCumhuriyetçi Türk Partisi , 46. kuruluş yılı resepsiyonunu gerçekleştirdi.
Lefkoşa Hidden Garden’da yer alan resepsiyon, “Yüreğin solunda, barışın yolunda” sloganıyla gerçekleştirildi.
Resepsiyona Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın yanı sıra, AKEL Genel Sekreteri Andros Kiprianu ve diğer davetliler katıldı.
Resepsiyonda katılımcılara seslenen CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, dolu dolu geçen 46 yıl her bir yoldaşın emeğini acımadan mücadele ettiğini söyledi.
CTP’nin geçmişinin sevgi, güzellik ve onurla dolu olduğuna işaret eden Erhürman, yeni CTP’yi de hep birlikte bu onur ve güzelliklerin üzerine inşa edeceklerini belirtti.
Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin 46 yıl boyunca fedakarlığı ve dayanışmayı paylaştığını anlatan Erhürman, bundan sonraki süreçte de yoldaşlarına verdikleri sözleri tutmayı sürdüreceklerini ifade etti.
Tufan Erhürman, CTP’nin en büyük hayalinin yaşadığı toprağı vatan bilenler için Kıbrıs’ı barış adası yapmak olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından “Niyal Öztürk Band” grubunun sahne aldığı gecede, Kıbrıs Halk Dansları ve Sanat Merkezi de gösteriler sundu.
İlginizi Çekebilir