© Kıbrıs Haber Sitesi 2023

Güneş: Dilekçe sahibinin taleplerinde tamamen haklı olduğunu görüyorum

Kıbrıs Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Sami Güneş’ten Samimi Özür ve Çözüm Sözü... Kıbrıs Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Sami Güneş, kuruma ulaşan bir dilekçe ile ilgili olarak kamuoyuna ve dilekçe sahibine yönelik samimi bir açıklamada bulundu. Güneş, sürecin bu noktaya gelmesinde kendi yönetimsel hatalarının ve organizasyon eksikliklerinin etkili olduğunu açık yüreklilikle kabul etti.

Sami Güneş, yaptığı değerlendirmede, “Dilekçe sahibinin taleplerinde tamamen haklı olduğunu görüyorum. İşlerin bu raddeye ulaşmasında yalnızca kendi hatalarım ve yönetim anlamında yeterince organize olamamamız etkili olmuştur. Bu nedenle dilekçe sahibinin isteklerini zamanında yerine getirememenin üzüntüsü ve mahcubiyeti içindeyim. Özür dilerim,” ifadelerine yer verdi.

Başkan Güneş, dün gece olayı tüm boyutlarıyla iç muhasebesini yaparak değerlendirdiğini belirterek, “Gece uyumadan önce kendime dönüp sordum: Neden böyle bir sarmalın içine girdik? Nerede yanlış yaptık? Ve artık bir karar aldım. Çok kısa bir süre içinde dilekçe sahibinin tüm istek ve arzularını süratle yerine getirerek bu meseleyi sonuca ulaştıracağız. Günün sonunda da, bu meseleyi bir kardeşlik ruhuyla, şampanya patlatarak kutlamayı hedefliyorum,” dedi.

Sami Güneş’in bu samimi açıklaması ve kararlılığı, sürecin olumlu bir şekilde sonuçlanacağına dair umut yarattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER