© Kıbrıs Haber Sitesi 2023

Gürlek Ankara’da önemli ziyaretler gerçekleştirdi

KKTC Yayın Yüksek Kurulu (YYK) üyesi Hüseyin Gürlek, Ankara'da gerçekleştirdiği resmi ziyaretler çerçevesinde TRT Genel Müdürü, Türksat Genel Müdürü ve RTÜK Başkanın ile görüştü.

Ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini söyleyen Gürlek,Türkiye'nin, Kuzey Kıbrıs ta yapılacak çalışmalara her daim destek olacağını, ziyaretleri sırasında iki kardeş ülkenin ayrılmaz tarihi derinlikleri olduğununun vurgulandığını belirtti. Yakın tarihte verimli çalışmalar için iadei ziyaret yapılacağını bu ziyaretler sonrasında kalıcı ve verimli sosyal çalışmalara imza atılacağını vurguladı.

YYK üyesi Hüseyin Gürlek, "güçlü bir Türkiye'nin var olması bizlerin bir çok şeyi beraber başaracağımız görmek mutluluk verici. Bizlere sadece çalışma heyecanı ve hevesi ile projeler üreterek adımlar atmak kalıyor. Bu anlamda samimi ve verimli geçen ziyaretimizin  önümüzdeki dönemde sonuçlarını alacağız" dedi. Gürlek, RTÜK'te samimi ve verimli bir toplantı yapıldığını, RTÜK başkanına, başkan yardımcısına ve verimli çalışan  RTÜK ekibine teşekkürlerini sundu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER