Hasan Taçoy’un Meclis’e gelmesiyle nisap sağlandı: Cumhuriyet Meclisi oturumu başladı
GÜNDEMCumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, yeterli milletvekili katılımı olmadığı için yaklaşık 3 saat açılamadı. Hasan Taçoy’un salona gelmesiyle nisap sağlandı ve oturum başladı.
Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, milletvekillerinin yetersiz katılımı nedeniyle yaklaşık 3 saat boyunca açılamadı. Hasan Taçoy’un salona gelmesiyle birlikte nisap sağlandı ve oturum başladı.
Meclis Başkanı Ziya Öztürkler başkanlığında saat 10.00’da başlaması planlanan toplantının gündeminde, 2023 Mali Yılı Kesin Hesap Yasa Tasarısı, çeşitli komite raporları ve Güvenlik Kuvvetleri hesap denetim raporu bulunuyordu.
Canlı yayında yapılan ilk yoklamada yeterli milletvekili sayısına ulaşılamadığı için Öztürkler, oturuma 15 dakikalık ara verdi. UBP’li 4 milletvekili toplantıya katılmadı. Olgun Amcaoğlu mazeretli olurken, İzlem Gürçağ Altuğra, Ali Pilli ve başlangıçta Hasan Taçoy oturumda yer almadı.
Hasan Taçoy’un Meclis’e gelmesinin ardından nisap tamamlandı ve Genel Kurul çalışmalarına başladı. Meclis, gündemindeki yasa tasarıları ve denetim raporlarının görüşülmesine devam ediyor.
İlginizi Çekebilir