© Kıbrıs Haber Sitesi 2023

Kaptan Burak Emir, Çetinkaya’ya Veda Etti

Çetinkaya Türk Spor Kulübü'nün uzun yıllardır kaptanlığını yapan Burak Emir, sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı paylaştı.

Çetinkaya Türk Spor Kulübü'nün uzun yıllardır kaptanlığını yapan Burak Emir, sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı paylaştı. Kariyerinde önemli bir yer tutan kulübünden ayrılma zamanının geldiğini belirten Emir, "Yıllardır formasını gururla taşıdığım, çok güzel dostluklar biriktirdiğim Çetinkaya Türk Spor Kulübü'nden ayrılma vakti geldi. Bu ülkenin tartışmasız en büyük kulübünde yıllarca futbol oynamak, kaptanlığını yapmış olmak benim için paha biçilemezdi." ifadelerini kullandı.

Veda Mesajı ve Teşekkür

Emir, Çetinkaya'da geçirdiği süre boyunca destek veren başkanlara, yöneticilere, kulüp personeline ve taraftarlara teşekkürlerini iletti. Ayrıca, birlikte mücadele ettiği tüm futbolcu arkadaşlarına da minnettarlığını dile getirdi. Mesajında, "Takıma geldiğim ilk günden bu yana birlikte çalıştığım tüm başkanlarıma, yöneticilerime, kulüp personelimize, taraftarımıza ve birlikte omuz omuza mücadele ettiğim tüm futbolcu kardeşlerime sonsuz teşekkür ederim. Her şey için minnettarım." dedi.

"Bu Büyük Camiianın Yeri Bende Hep Ayrı Olacaktır"

Kulübün kendisi için her zaman özel bir yere sahip olacağını belirten Burak Emir, "Bu büyük camianın yeri bende hep ayrı olacaktır." sözleriyle veda etti. Paylaştığı fotoğrafta ise başarılarının simgesi olan bir kupa ile poz verdi.

Burak Emir’in veda mesajı, taraftarlar ve futbol camiası tarafından büyük ilgi gördü ve kısa sürede birçok beğeni aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER