© Kıbrıs Haber Sitesi 2023

Lefkoşa'da korkutan patlama

Lefkoşa’da Küçük Kaymaklı’daki Emlak Dünyası adlı işyerinde dün akşam şiddetli bir patlama meydana geldi. Sebebi henüz belirlenemeyen patlamada işyerinin camları yerle bir oldu. Olay bölgede büyük korku ve paniğe neden olurken, ilk bilgilere göre, bir motosiklet sürücüsünün elindeki paketi "Emlak Dünyası" isimli işletmeye bıraktıktan kısa bir süre sonra patlama yaşandığı öğrenildi

 

Lefkoşa’da Küçük Kaymaklı’da Özker Özgür Caddesi’nde faaliyet gösteren Emlak Dünyası adlı işyerinde dün akşam şiddetli bir patlama meydana geldi. Saat 22.45 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen patlamada can kaybı ya da yaralanma olmadı ancak işyerinin camları yerle bir oldu.

İlk bilgilere göre, bir motosiklet sürücüsü elindeki paketi "Emlak Dünyası" isimli işletmeye bıraktıktan kısa bir süre sonra patlama yaşandığı öğrenildi. Olay bölgede büyük korku ve paniğe neden olurken, bölge halkı sokağa döküldü.

Bölgeye, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Binanın çevresi polis tarafından kordonla kapatıldı.

Öte yandan şiddetli patlamanın bölgedeki tüm evlerde hissedildiği ifade edildi.

Polis, ikinci bir patlama ihtimali olduğunu söyleyerek, meraklı kalabalığı bölgeden uzaklaştırdı.

Polis ve bomba imha uzmanları olay yerinde inceleme yaparken, bölgeye hassas burunlu köpekler de getirildi.

Patlamanın sebebi gazetemizin baskıya girdiği saat 02.30 sıralarında hala tespit edilememişti.

Emlak Dünyası Direktörü Hasan Efe, patlamanın ardından yaptığı açıklamada tehdit almadığını ve düşmanı olmadığının altını çizerek, polisin gaz kaçağından şüphelendiğini belirtti. Efe, yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu kaydetti. .

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER