© Kıbrıs Haber Sitesi 2023

Turkcell’le ODTÜ “Bahar”ı yaşadı

Ülkenin en büyük gençlik organizasyonu Gnçtrkcll de ODTÜ Kıbrıs festivalindeki yerini aldı. Festival pek çok kültürel etkinlik ve müzik konserine ev sahipliği yaptı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Kuzey Kıbrıs Kampusu, “Bahar Festivali”ni pek çok kültürel etkinlikle kutladı. Kuzey Kıbrıs Turkcell'in ana sponsorluğunda düzenlenen festival yoğun ilgi gördü, birbirinden önemli etkinliğe ev sahipliği yaptı.

 

Dijital dünya ODTÜ’de

 

Ülkenin en büyük gençlik organizasyonu Gnçtrkcll de ODTÜ Kıbrıs festivalindeki yerini aldı. Festival boyunca Gnçtrkcll oyun alanında gençler birbirinden keyifli oyunlar oynadı, fotoğraflar çekildi.

Öğrencilere “O Ses ODTÜ” yarışmasının sonucunda Turkcell sponsorluğunda Turkcell T70  akıllı telefon hediye edildi.

 

Konserlere yoğun ilgi

 

“BiP” veya “Cep Hesabım” uygulamasını indiren Gnçtrkcll’lilere haftalık 3GB internet hediye edilen festivalde, özellikle konserler yoğun ilgi gördü.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampusu Topluluk Etkinlikleri ile açılışı yapılan festivalde; Wind Up Clocks, Bang La Decks, Aydın Kurtoğlu, Doğa Cankoy, Division 6, Piiz konserleri yer aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER