© Kıbrıs Haber Sitesi 2023

Ulubay, TDP’yi ziyaret etti

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği Başkanı Ahmet Ulubay ve Genel Sekreter Kemal Buba, Toplumcu Demokrasi Partisini ziyaret ederek, Genel Başkan Cemal Özyiğit ile görüştü.

Ulubay, ülkedeki kan ihtiyacına uzun süreli bir çözüm üretmek amacıyla Türk Kızılayı ile başlattıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ulubay, ürettikleri ortak proje çerçevesinde kan ihtiyacının sürekli olarak sağlanacağını ve kurumsallaşmanın tamamlanacağını ifade etti.

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit de Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay derneğinin çalışmalarına destek olmaya devam edeceklerini kaydederek, sıkıntıların çözümü için işbirliği içinde çalışmak gerektiğini vurguladı.

Özyiğit, Türk kızılayı tarafından bağışlanan kan toplama otobüsünün devreye konulmasında sıkıntı yaşandığını belirterek , bunu eleştirdi.

Cemal Özyiğit, “Devlet yöneticileri bu sıkıntıya acil müdahale etmeli ve sorunlar çözülmelidir” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER