Lapta Belediyesi’nin , Karşıyaka Köyünde hayata geçirdiği , Karşıyaka Atatürk Parkı’nın açılışı bu akşam yapıldı.
Lapta Beledyesi’nin öz kaynaklarıyla hayata geçirdiği Karşıyaka Atatürk Parkı bir milyon 90 bin türk lirasına mal oldu.
Törende ilk olarak Lapta Beledyesinin kardeş şehir belediyesi Antalya Kemer Belediyesi tarafından hediye edilen Atatürk Heykelinin açılışı gerçekleştirildi.
Açılış töreninde konuşan Lapta belediye Başkanı Fuat Namsoy, beldeye , belediyenin kendi öz kaynaklarıya ve çalışmalarıyla böyle bir eser kazandırmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Park alanında yer alan Atatürk haykelinin kardeş şehir Antalya kemer belediyesi tarafından hediye edildiğini anlata Namsoy, Başkanı Mustafa Gül’e de teşekkürlerini sundu.
Namsoy, konuşmasında, Karıyaka bölesinde yapılan yatırım ve hizmetler hakkında bilgi verdi.
Törende daha sonra OHAL nedeniyle , Yurtdışına çıkış izni alamayan ve törene katılamayan Antalya Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Aytugan Gül de, Mustafa Gül’ün açılış töreni için gönderdiği mesajı okudu.
Etkinlikte daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajı okundu.
Başbakan Hüseyin Özgürgün de törende yaptığı konuşmada, “Hizmet bir sevda işidir özellikle ülke insanına hizmet sevgi ister ,yürek ister. Bayrağa ülkeye sevdalı olmak hizmetin ilk adımıdır” diyerek, Lapta Belediye Başkanı Namsoy ve ekibini beldeye kazandırdığı yatırım ve hizmetlerden dolayı kutladı.
Belediyenin öz kaynakları ve kendi çalışmalarıya beldeye çok önemli bir eser kazandırıldığını ifade eden Özgürgün, makamların geçici , hizmet ve yatırımların kalıcı olduğuna vurgu yaparak, kişilerin yaptıkları hizmetler ve kazandırdıkları eserlerle hatırlanacağını kaydetti..

Özgürgün, ülkede hayata geçen, ülkeye değer kazandıran her türlü hizmet ve çalışmayı desteklediğini söyledi.
Konuşmaların ardından Lapta turizm Festivaline katılmak için ülkede bulunan yabancı ekiplerin gösterileri yer aldı.
Konuşmaların ardından cafe restaurant mini hayvanat bahçesi, çocuk oyun alanları, rekreasyon alanı ve Açıkhava fitnes alanı,düğün parkından oluşan kompleks Başbakan Özgürgün tarafından açıldı.




























Yorum Yazın