GAÜ'den verilen bilgiye göre, Bu yıl 11.’incisi düzenlenen GAÜ Cumhuriyet Koşusuna, GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Türkay Akpınar, Akademisyenler, Öğrenciler ve halk katılım gösterdi. Girne çevre yolundan başlayıp GAULympic’te sona eren 4 km’lik koşuda çekişmeli anlar yaşandı.
GAÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada bu yıl 11.’incisi düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet koşusuna genç yaşlı ve çeşitli uyruklardan birçok kişinin ilgi gösterdiği belirtilirken, Türkiye Cumhuriyeti’nin 93. Yıl dönümü kutlandı.
GAÜ 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu sonunda dereceye girenlere ödülleri GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk, GAÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar, Spor Koordinatörü ve BESYO Öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Muzaffer Doğgün tarafından sahiplerine verildi.
Dereceye giren yarışmacılar ise şunlar oldu:
16 – 26 Yaş Erkekler
1 – Tuncay İbrahimzade
2 – Serkan Alkan
3 – George Amasanye
16 – 25 Yaş Kadınlar
1 – Ayşa Küçükakçe
2 – Cansu Erdoğan
3 – Nurcan Akkaya
34 Yaş Kadınlar
1 – Sevim Yıldız
30 – 44 Yaş Erkekler
1 – Aytekin Sonin
2 – Yıldıray Keklik
3 – Kadir Dalbay
47 – 59 Yaş Erkekler
1 – Metin Marmara
2 – Yücel Yücetürk
3 – Hüseyin Yılmaz
60+ Erkekler
1 – Mustafa Ferit Acar
2 – Kutsal Öztürk
Yorum Yazın