Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı (GKK), 2026 yılı 49’uncu Dönem 3’üncü Devre Yedek Subay (asteğmen ve çavuş) aday adaylarına yönelik son yoklama tarihini açıkladı.
Yapılan yazılı açıklamada, aday adaylarının son yoklama işlemlerini 13 Temmuz tarihine kadar tamamlaması gerektiği bildirildi. Başvuruların 08.30–16.00 saatleri arasında Lefkoşa’da bulunan Güvenlik Kuvvetleri Asal ve Seferberlik Şube Müdürlüğü’ne yapılacağı kaydedildi.
Adayların başvuru sırasında kimlik kartı, doğum kayıt belgesi, diploma, karakter belgesi, ikametgah ve sağlık raporu gibi gerekli belgeleri asıllarıyla birlikte ibraz etmeleri gerektiği belirtildi.
Açıklamada ayrıca, duyuruların yazılı tebligat yerine geçtiği ve mazeretsiz olarak yoklamaya katılmayanların yoklama kaçağı sayılarak haklarında yasal işlem başlatılacağı ifade edildi.
Yükümlülerin detaylı bilgilere GKK’nın resmi internet sitesi üzerinden ulaşabileceği bildirildi.



























Yorum Yazın