Kıbrıs Manşete açıklamalarda bulunan Vehbi, Girne Amerikan Üniversitesi ile Çetinkaya Türk Spor Kulübü arasında işbirliği konusunun sonuna yaklaşılmakta olduğunu doğruladı.
Bu bağlamda Asım Vehbi, teklif edilen Çetinkaya Türk Spor Kulübü Başkanlığının ise kendisine büyük gurur ve onur verdiğini, Çetinkaya ile çok güçlü bağları bulunduğunu, ailesinde Çetinkaya’ya geçmişte hizmet vermiş aile bireyleri bulunduğunu, merhum babasının da Çetinkaya'da başkanlık yapmış olduğunu belirtti.
Vehbi, Kıbrıs Manşete yaptığı açıklamada Çetinkaya Türk Spor Kulübü Başkanlığının büyük onur ve şerefli bir görev olduğunu ancak sorumluluğunun çok ağır olduğunu, yoğun iş temposu arasında, vakit ayırabilmek adına ciddi fedakarlık isteyen bir görev olduğunu, bu sebeple konuyu ailesi ve işyerindeki çalışma arkadaşlarıyla da istişare edebilmek amacıyla yarına kadar düşünmeye ihtiyacı olduğunu söyledi




























Yorum Yazın