VEFA İLE HAREKET EDİP ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMA ZAMANI GELDİ Ulusal Birlik Partisi (UBP) Girne Milletvekili Adayı Bulut Akacan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında ülkemizin ekonomik durumuna ve dövizin yükselişinin ülkemiz üzerinde yaptığı olumsuz etkilere değindi.UBP Girne Milletvekili Adayı Akacan, doğduğu zamandan beri hep sorgulayan tarafta olduğunu ama sadece sorgulamanın yeterli olmadığını söyleyerek, özellikle iş dünyası ve ekonomik alanda harekete geçmenin çok önemli olduğunu belirterek konuşmasına başladı.
11 Aralık, 2017, Pazartesi 17:37
VEFA İLE HAREKET EDİP ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMA ZAMANI GELDİ
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Girne Milletvekili Adayı Bulut Akacan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında ülkemizin ekonomik durumuna ve dövizin yükselişinin ülkemiz üzerinde yaptığı olumsuz etkilere değindi.
UBP Girne Milletvekili Adayı Akacan, doğduğu zamandan beri hep sorgulayan tarafta olduğunu ama sadece sorgulamanın yeterli olmadığını söyleyerek, özellikle iş dünyası ve ekonomik alanda harekete geçmenin çok önemli olduğunu belirterek konuşmasına başladı.
Yorum Yazın